Dansk Flygtningehjælp - Lyngby Frivilliggruppe
SOMMERTUR TIL NÆSTVED


Hvor er der plads til 75 personer med udendørs faciliteter og mulighed for at gå på opdagelse i vores skønne land? Man tager en kombitur til BobBonland, Næstved og Karrebæksminde.


I år var der mange børnefamilier med. Flere havde kun været i Danmark under 1 år.


”Du danske sommer jeg elsker dig, skønt du så ofte har sveget mig” passede godt til denne forlængede weekend i slutningen af juli. Vi oplevede lidt regn i BonBonland, men heldigvis klarede det op, så alle kunne lade sig udfordre i faretruende rutschebaner eller nyde de lidt mere stille forlystelser.


Vi blev indkvarteret i Næstved Danhostel, som ligger i gåafstand til bymidten. Heldigvis artede vejret sig, så vi kunne nyde samværet udendørs og i bordtennisrummet.


Bussen hentede os lørdag, hvor der var dømt strandtur i Karrebæksminde med selvsmurte lunchpakker fra vandrehjemmet Vi takker alle guder for godt vejr, for udover havets fristelser spillede vi boule, legede drageløber og kæmpede på volleyboldbanen. Det er en rigtig ferieby, hvor mange nyder livet ved den kunstige kanal.


Efter middagen — hvor køkkenet skal have ros for at tilberede muslimske delikatesser — havde vi arrangeret lege for børn og barnlige voksne. Sanglegene til  akkompagnement at Bjarne Clausen med medbragt guitar.


Stemningen helt i top.


Svend Erik Ottosen
    Lyngby Frivillignet, Rustenborgvej 1C, 2800 Kongens Lyngby                                              info@lyngbyfrivillignet.dk