Links

 

   
   
Lyngby Frivilligcenter er en selvstændig, uafhængig organisation med en bestyrelse bestående af lokale ildsjæle. Bestyrelsen repræsenterer det frivillige sociale foreningsliv i Lyngby-Taarbæk. Frivilligcentret er stiftet med det formål at støtte og udvikle det frivillige sociale arbejde i området.

https://www.ltk-frivilligcenter.dk/Frivillignet – en del af Dansk Flygtningehjælp, rekrutterer og understøtter frivillige, der ønsker at gøre en forskel for etniske minoriteter i Danmark. Vi er til stede i mere end 70 kommuner med en bred vifte af tilbud, som kan justeres og tilrettelægges efter lokale behov.

https://drc.ngo/daDansk Flygtningehjælp arbejder på baggrund af humanitære principper og menneskerettigheder med alle aspekter af flygtningesagen, med det overordnede mål, at hjælpe med at skabe varige løsninger for flygtninge og internt fordrevne.

https://drc.ngo/daDFUNK er Dansk Flygtningehjælps Ungenetværk, en forening af unge der arbejder for flygtninge i Danmark og internationalt. På vores hjemmeside dfunk.dk kan du se meget mere om vores arbejde, og om hvordan du kan blive en del af organisationen. I DFUNK samles unge fra hele landet og arbejder for flygtningesagen.

http://www.dfunk.dk     Refugees.dk er en hjemmeside med aktuelle og fakutelle oplysninger om forhold, der vedrører flygtninge i Danmark.

www.refugees.dk